top of page

Uudet jäsenet esittelyssä

SAP ry on viime aikoina kasvanut neljällä uudella jäsenellä. Tervetuloa mukaan toimintaamme Cedcon Oy, Insinööritoimisto Suunnittelutekniikka Oy, Keihäs Group Oy ja KMA Company Oy!Cedcon Oy on kiertotalouden ja purkamisen aloihin erikoistunut konsulttiyritys. Yrityksen perustajalla, Janne Salosella on kierrätyksestä ja kiertotaloudesta 30v. työkokemus, joista lähes 20v. purkualalta. Palveluitamme ovat mm. asbesti- ja haitta-ainekartoitukset, purkumateriaaliselvitykset, turvallisuuskoordinaattorin, valvojan ja projektipäällikön tehtävät työmailla, sekä purkukohteiden lupien haku ja urakka-asiakirjojen valmistelu. Toimialueenamme on lähinnä Etelä-Suomi, mutta isompien kokonaisuuksien perään lähdetään myös kauemmaksi.


Insinööritoimisto Suunnittelutekniikka Oy (Sutek Oy) on perustettu vuonna 2010. Erityisosaamistamme ovat rakennesuunnittelu, kuntotutkimukset ja haitta-ainekartoitukset. Toimimme pääasiassa pääkaupunkiseudulla, mutta kohteitamme on myös muualla Suomessa. Henkilöstöllämme on useiden vuosien kokemus vaativista korjausrakentamisen tutkimus- ja suunnitteluprojekteista. Koulutamme henkilöstöämme säännöllisesti osaamisen ylläpitämiseksi ja käytössämme on monipuolinen ja nykyaikainen tutkimusvälineistö. Yhteistyökumppanimme Lavicon Oy:n kautta pystymme täydentämään palveluitamme myös valvonnassa ja projektinjohtotehtävissä. Tarjoamme rautaista ammattitaitoamme taloyhtiöille, julkishallinnolle ja kiinteistöjen omistajille.


Keihäs Group Oy on vuoden 2022 alussa perustettu asbesti- ja haitta-ainepurkujen konsultaation ja valvontaan erikoistunut yritys. Palveluihimme kuuluvat asbesti ja haitta-aineiden purun ulkopuolinen riippumaton valvonta ja laadunvarmistus, konsultaatiot asiakirjojen tarkastuksesta aina oikealaisen suojuksen rakentamiseen, asbesti/haitta-aineiden sekä raaka purkujen (käsipurut) työnjohto, haitta-ainepurkujen kilpailutus, kvartsipölyn hallintasuunnitelmat valvonta ja konsultaatio sekä monipuoliset koulutukset. Rautainen ammattitaito haitta-aineista yhdistettynä pitkään työkokemukseen sekä lakien ja asetusten vankka tuntemus takaavat luotettavan ja laadukkaan palvelun.


KMA Company Oy eli KMAC on erikoistunut sisäilma- ja tiivistyskorjauksiin pääkaupunkiseudulla ja Varsinais-Suomessa. Meillä on vuosien kokemus pölyttömästä saneerauksesta vaativissa kohteissa. Asbestipurkuluvat hankimme vuoden 2023 alussa. Palveluihimme kuuluvat eri haitta-aineiden, kuten PAH ja VOC –yhdisteiden, asbestin ja ammoniakin, kapseloinnit sekä ilmavuotojen tiivistykset. Toimitusjohtajamme Petri Kapulainen (tuttavallisemmin Kapu) kouluttaa säännöllisesti uusia sertifioituja rakenteidentiivistäjiä Taitotalossa ja Työtehoseuralla. Yhteistyökumppanit mukaan lukien käytössämme on noin 120 ammattilaista, joista 10 on sertifioituja rakenteiden tiivistäjiä.

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Kommentare


bottom of page