top of page

Esittelyssä uudet jäsenet

Suomen Asbesti- ja Pölysaneerausalan liittoon on hyväksytty uusia jäsenyrityksiä.


Kopadi Oy palvelee asiakkaitaan laajalla valikoimalla kiinnitys- ja pientarvikkeita, timantti- ja purkutuotteita sekä pölyn- ja kosteudenhallinnan tuotteita. Yritys tekee yhteistyötä alan johtavien valmistajien kanssa, varmistaen edustamiensa tuotteiden laadun ja toimivuuden ammattikäytössä. Tuoteohjelmaa kehitetään jatkuvasti asiakkaiden muuttuvien tarpeiden ja palautteen mukaisesti. Asiakasyhteistyössä yritys korostaa jatkuvaa tuotekehitystä, asiantuntevaa palvelua, luotettavuutta ja ammattimaisia ratkaisuja vaativiinkin kohteisiin.


Kvalida Oy tarjoaa ratkaisuja asbestitöiden valvontaan ja dokumentointiin. Yrityksen kehittämä Kvalilog® asbestitöiden seuranta- ja raportointijärjestelmä mahdollistaa turvallisemman, tehokkaamman ja läpinäkyvämmän tavan suorittaa asbestipurkutöitä ja siihen liittyvää raportointia.


LAB-ACE Oy on asbestin ja muiden rakennusten haitta-aineiden analyysipalveluihin erikoistunut laboratorio, joka on hiljattain laajentunut Kouvolasta Vantaan Koivuhakaan. LAB-ACE Oy tunnetaan luotettavana ja asiakaslähtöisenä toimijana, jolta voi analyysien lisäksi tilata myös asbestinäytteenoton tai hengityksensuojainten tiiviystestauksen. Myös koulutuksia järjestetään tarpeen mukaan. Kansainvälisten yritysten levittäytyessä laboratoriosektorille uskotaan LAB-ACE Oy:ssä edelleen vahvasti kotimaisen osaamisen ja kokemuksen voimaan, mistä osoituksena Suomalaisen Työn Liiton jäsenyys.


PBM Rakennustutkimus on osa Pohjois-Suomen Betoni- ja Maalaboratorio Oy:tä, joka viettää tänä vuonna 40-vuotissyntymäpäiväänsä. PBM Rakennustutkimus palvelee kattavasti kaikissa rakennusten kuntoon, sisäilman laatuun ja haitta-aineisiin liittyvissä tutkimustarpeissa, asiakkaan tarpeet ja kohteen erityispiirteet huomioiden. PBM Rakennustutkimuksen sertifioidut asbesti- ja haitta-aineasiantuntijat tekevät asbesti- ja haitta-ainekartoituksia asuinrakennusten lisäksi myös erityyppisissä vaativissa teollisuuskohteissa koko Pohjois-Suomen alueella.


Winto Better World Oy (Kierivä Oy) on Riikka Kinnusen luotsaama kiertotalouden ja vastuullisuuden konsultointiin sekä koulutuksiin erikoistunut yritys. Riikalla on pitkä kokemus purku- ja rakennusalan käytänteistä, koulutuksesta sekä lainsäädännöstä ja sääntelyn kehittämisestä. Edunvalvontatyössä Riikka on toiminut vetäjänä Suomen Purkuliikkeiden liitossa, asiantuntijana Kierrätysteollisuudessa sekä toiminnanjohtajana Suomen Romukauppiaiden Liitossa. Riikka auttaa yrityksiä löytämään uusia liiketoimintamahdollisuuksia kiertotaloudesta ja julkista hallintoa arvioimaan valmisteilla olevan sääntelyn yritysvaikutuksia. Riikka toimii myös SAP ry:n kiertotaloustyöryhmän vetäjänä.


Lämpimästi tervetuloa mukaan toimintaamme!

Yorumlar


bottom of page